PK aflossingen

Globaal goede uitslagen: spurters schitteren!!!! En Stein van Es bij de 4 x 1500 m. Niet minder dan 21 Duffelse aflossingsploegen namen deel !!!!!!
Op de 4×100 en 4x200m (alle catg) werden onze dames ingedeeld in de B-reeks maar zetten de puntjes op de i met 2 titels en met ook de verbetering van het clubrecord 4 x 100m .in 49.07. De ploeg bestond  bij beide aflossingswedstrijden uit uit: Emma Cuypers, Laura De Launoit, Ine Hugaerts en Jolien Leemans.
Opmerkelijk: Emma is een invalster en tijdens de 4 x 100m verdween Jolien haar trainingskledij….en ook onze reserve aflossingsstok.
Ook een provinciale titel voor onze cad. meisjes 4 x 800m met Sofie Van de Velde, Michèle De Smet, Joke De Dobbelaere en Eline Rombouts.
Naar jaarlijkse gewoonte werd ook de 4 x1500m gewonnen met Arno Nackaerts, Simon Denis, Jonas Maselis (maanden out geweest) en slotloper Stein Van Es die met een prachtige eindspurt de titel binnenhaalde en voor de ambiance zorgde.

Maar ook onze jeugd deed het meer dan voortreffelijk: de meisjes pupillen wonnen de 3 x 600m alsook winst voor de miniemen jongens. Zilver was er ook nog voor de 4 x 60 m en 3 x 600m benjamins meisjes. Voor een uitgebreid jeugdverslag is het nog even wachten… Ilse is er even uit.

Dat het bij een PK in Antwerpen altijd wat is dat weet iedereen… Na reeds een half uur vertraging opgelopen te hebben voor de aflossingen van de  4x200m, kwam er nog een half uur bij wegens discussies over de aflossingszones met toestanden de atletiek onwaardig….