BK aflossingen en BK duatlon

Te Merksem bij het BK aflossingen behaalde onze 4 x 800m heren alle catg. brons !!!
Een knappe prestatie van een jong team aangevuld met een bijna dertiger…
Arno Nackaerts, Simon Denis, Stein Van Es en Brecht Bertels lieten 7.57.07 op tekenen..
Minder goed verging onze ploeg dames 4 x 200m , die wel hun reeks wonnen in 1.44.31 en dat was net niet goed voor de finale. Op een acht baanse piste waren zij wel in finale geweest….. Ook liep het mis met het tijdschema en dat bij een BK !!!!!
BK duatlon (sprint) te Torhout.
Sara Van de Vel vorige week nog brons op het Bk 5000m (junioren) nam voor de eerste maal deel aan een B duatlon. En met succes mogen wij wel zeggen, zij werd 3de bij alle catg. Maar behaalde wel de beloften titel.
Voor Sara zal het moeilijk worden om atletiek en duatlon te combineren. Zij zal wel deelnemen aan de crossen de volgende winter.