Titels en clubrecords aan de lopende meter

Het zomerseizoen loopt op zijn einde en wij mogen al stellen dat het globaal één van onze betere jaren is, zeker in de breedte.

Te Brasschaat werd master (M35) Manu Loverie zowel PK als Vlaams kampioen 1500m (4.12.63) 
Te Nijvel, waar de beste Belgische jeugd aantrad: 3 maal brons met als uitschieter Tim Van de Velde die er de 1000m liep in 2.47.97 (zie blog jeugd).
Bij de finale van het Antwerps criterium zondag te Lier mochten niet minder dan 34 Duffelse atleetjes een prijsje ontvangen en daar zijn wij fier op en dat bewijst dat ons gouden diploma voor onze Jeugdwerking zeker verdiend is. Tim Van de Velde nam er afscheid van zijn miniemen categ. met een nieuw clubrecord 80m horden in 14.21 (zie blog jeugd).
Zevenkamp van Jolien Leemans te Deinze met 6 clubrecords, dat kan tellen!!!! Hoogspringen 1m75, 24.97 op 200m met tegenwind en 4623pt bij de einstand, dat alles is goed voor clubrecords junioren en alle categ. Zij sluit een super atletiekjaar af en is zeker onze beste damesatlete van 2013!!! en een kandidate voor de sporttrofee van Duffel (zie uitgebreid verslag van onze webmaster).
De komende weken is het voor de meeste atleten “komkommertijd” en voor onze jeugd staan er alternatieve sporten op het programma en er is ook nog het CLUBFEEST….. Vergeet niet in te schrijven.