De Goovaertsen, Clubfeest en Ironman

 Zaterdag namiddag bij de werpers meeting van Eeklo pakte de familie Goovaerts uit met 3 clubrecords.
Junior Jens met de kogel 15m93 en dat is ook goed voor de beste Belgische prestatie van 2013, alsook 37m46 bij het hamerslingeren. Zus Heike met de cadetten hamer 22m01.

Op het moment dat in Duffel het clubfeest van start ging, werd ook het startschot gegeven van de Ironman in Hawaï…. Stefanie Adam (Sint Katelijne Waver) dochter van onze voormalige clubdokter bereikte de finish als 18de vrouw in de tijd van 9u33 en was eerste Belgische en ook eerste in haar leeftijdscateg. Zij liet de 2de snelste fietstijd optekenen ooit in de Ironman!!!!
Haar trainer is een lid van Duffel ac (mijn schoonzoon) Loïc Hélin die niet minder dan 7 atleten aan de start had met ook nog heel goede uitslagen aan de aankomst.

Het clubfeest: meer dan 200 aanwezigen, een bomvolle zaal.
Een geslaagd voorprogramma voor de jeugd  met ook uitreiking van de TOPPER, file aan de pizzastand.
Kampioenenhulde met premies en bloemen en  met de schepene van sport Sofie Joosen als gast. Ook schepene van jeugd An Verlinden was present.
Verkiezing van de sympathiekste atleten met als resultaat Noa Wijns (die haar mond nooit stilstaat) en Tim Van de Velde mister clubrecord bij de jeugd. Bij de groten Aline Delbaen (een gekende babbelkous) en onze feestleider Stein Van Es die op diverse fronten heel populair is.
Dans tot in de late (vroege uurtjes) met onze eigen clubleden DJ’s Lies en Melanie.


Diegenen die suggesties hebben naar volgend jaar toe kunnen dat aan de feestleiders bezorgen… groter zaal en?????

Toch nog een 10-tal moedigen op training zondagmorgen in de gietende regen.