Het allerlaatste van het atletiekjaar 2012-2013

Na dit weekend sluit het atletiekjaar af… mijn jaarverslag is bijna klaar maar het is nog even wachten op dit weekend.
Vrijdagavond is het AV van de trainers.
Zaterdag: Jens Goovaerts gaat nog een allerlaatste keer op clubrecordjacht.

Bij het BK interclub EKIDEN in het Koning Boudewijnstadion  starten 2 ploegen. Met voor onze A-ploeg mannen de opdracht een podiumplaats te behalen. Onze 2de ploeg is een mixploeg die deelneemt voor de fun.

ECCC veldloop in Albufeira ( Portugal ) op 2 februari 2014. Dezelfde dag als het PK…..
De Duffelse juniors meisjes werden BK interclub veldlopen in 2013 en dat geeft recht op deelname.Marc Nevens is bezig alles uit te werken. 13 landen hebben zich aangemeld. Alvast weer een hoogdag voor de Duffelse atleten.