11 novembercrossen

Te Mechelen kwam een massa deelnemers opdagen bij de jeugd.
2 Duffelse overwinningen. Bij de 1ste jaars pupillen won Emma Vanhoeck en bij de 2de jaars de andere Emma… Vandeghinste. Zie blog Ilse voor een verslag van onze allerjongsten.

Bij de cadetten meisjes een globaal goed resultaat, met op de 2de plaats Aline Delbaen en op 4de pl. eerstejaars Noä Wijns, en nog op de 5de plaats en ook al eerstejaars Melissa Vets. Bij de scholieren net geen podiumplaats als 5de Joke De Dobbelaere. Wel was er een podiumplaats voor  triathlonatlete Lore Muys die haar debuut maakte bij de junioren en een 4de pl. van Anke Cammaert.

Bij de jongens een knap debuut bij de cadetten met een 2de plaats van eerstejaars Tim Van de Velde, die alleen de winnaar van Mol moest laten voorgaan.
Knappe 3de plaats bij de juniors van Simon Denis. Bij de korte cross ook een goede uitslag van Mitchel Van der Steen (8e).
In Essenbeek- Halle was Manu Loverie de beste master.


Het is nu uitkijken naar onze eigen cross van volgende zondag !!!!!!

In de “Bielercross” van het Zwitserse Biel eindigde Roy Van Son 5de. In Tilburg zal hij weer deelnemen aan het Nederlandse masters kampioenschap (vorig jaar 3de in Duffelshirt)