Tilburg-Bonheiden en crosscup Roeselare

Zaterdagmorgen om 9u stipt vertrekt er een bomvolle autobus met onze jeugd naar de Warandecross in het Nederlandse Tilburg. Zij die er voorheen bij waren weten dat het een waar crossfeest is.
Benieuwd wie er op het podium gaat geraken want de tegenstand is niet mis en zij die niet op het podium in de cross geraken kunnen in de tent hun hartje ophalen met de knechten van Sint Niklaas (zw…. pieten).
Onze Hollander die voor Duffel uitkomt, Roy Van Son, die in Zwitserland woont komt over en neemt deel aan het NK masters (vorig jaar brons).
Ook zondag neemt een kleine delegatie junioren van Duffel deel, dat tevens het NK is en selectiecross voor het EK voor de Nederlanders.

Eveneens zondag is er de crosscup van Roeselaere en ook selectiecross voor het EK maar dan voor de Belgen. Sara Van de Vel en Brecht Bertels mogen nog starten bij de junioren en wagen hun kans om geselecteerd te worden, tenminste als het selectiecomité het belieft.

Korter bij huis is er ook de cross van Bonheiden en daar starten ook een groot aantal atleten van Duffel.
Spijtig van de datum verandering, zodat onze atleten nu op diverse plaatsen aan de start staan. Hopelijk volgend jaar anders.