Kerst

Dinsdag: vooraleer aan de Kersttafel aan te schuiven was er vanmorgen een natte en winderige training. De storm van de voorbije nacht zorgde ook voor werk. Tijdens de training hebben Marc en André de losgekomen en weggevlogen afdekking van het hoogspringen terug op zijn plaats gezet. Ook de afdekkingen van het verspringen terug vastgemaakt en… het discuskot staat nog altijd recht, zij het wel dat het net weer losgekomen is.

Geen mijl recordpoging van master Manu Loverie op 2de kerstdag. Hij was bij de crosscup wedstrijd in Brussel uitgegleden en ondervindt daar wat ongemakken van. Hij hoopt terug fit te zijn tegen zondag             ( Ertvelde).

Kersttraining: een 12-tal atleten zijn opgedaagd en het zonneke was ook van de partij. Er was zelfs een sprintster bij (Laura), maar de deur van de ingang van de kleedkamers kregen wij niet open, het slot zat geblokkeerd zodat het thuis douchen was.