Sint Niklaas weekend

Woensdagavond present geweest, samen met onze voorzitter Jan Verlinden  en coach Marc Nevens, op de uitreiking van de Gouden Spike in de prachtige raadzaal van het Brusselse stadhuis waar geen verrassingen uit de bus kwamen. En waar meer gesproken werd over een nieuw voetbal- en atletiekstadion dan over de prestaties van de atleten. Voor diegenen die in de kerstperiode op shopping toer gaan, er staat terug een echte kerstboom op de Grote Markt……Wij zijn nadien een Ethiopisch eethuis ingedoken en zijn benieuwd of onze conditie er is op vooruitgegaan….

Geen clubverplaatsing voor onze veldlopers dit weekend, tijd voor onze studenten om de boeken in te duiken en voor onze allerjongsten om Sint Niklaas te verwelkomen.
Maar wie wel de spikes gaat aantrekken is onze super master Manu Loverie die deelneemt aan de cross van Stekene zondag.
Aandacht: na het ongewenst bezoek van vorige week aan onze kleedkamers zal op zondag (ook op donderdag)  de hoofdingang van de sporthal gebruikt worden om de kleedkamers te bereiken.