BK indoor GOUD-ZILVER-BRONS

Zaterdag: al vroeg de weg op voor het BK indoor juniors en beloften te Gent.
Voor een uitgebreid verslag zie recente nieuwtjes van onze webmaster die weer de live uitslagen op de voet gevolgd heeft en na elk optreden van onze atleten verslag uitbracht…. en wat ook via de “tabletten” in de sporthal ook gevolgd werd.
Junioren: Belgische titels voor Jens Goovaerts bij het kogelstoten met een clubrecord van 15m77 en voor Ine Hugaerts 400m met een dubbel clubrecord jun. en alle catg. 56.52 en ook goed voor een TOP 2 tijd in de geschiedenis van de club.
Brons bij het verspringen voor junior Pieterjan Peetermans met een sprong van 6m55, goed ook voor een dubbel clubrecord.
Een beetje in de schaduw van dat alles de 2 finale plaatsen van Laura De Launoit op de 60m en 200m.

Beloften: zilver voor Jolien Leemans bij het verspringen (5m66) en was daarmee niet tevreden.

Voor alle boven vermelde atleten zit het indoorseizoen er op en staat er een kleine rustperiode op het programma en naar dat ik gehoord heb gaan sommigen zich tegoed doen aan wat snoep en frietjes….

Zondag: Op het Bk indoor cad.en schol. kwamen slechts een 3-tal atleten in actie… zie recente nieuwtjes webmaster.

Een week voor het BK cross verkozen de meeste atleten niet deel te nemen aan crossen, met als gevolg geen grote deelname in Borsbeek. Inmiddels bereikte ons dat er overwinningen waren van Jetse Peeters en Laudon Liekens. Te Opwijk eindigde master Manu Loverie als 2de (weer last met de hamstring) en Jurgen Torfs 7de. Voor Manu zijn laatste cross als master M 35+ en dat wil ook zeggen dat wij al een week voor het BK een zegekoningin hebben met 10 crossoverwinningen nl. Emma Vanhoeck!!!!!!!!