BK alle catg.

De komende zaterdag  en zondag staat het BK alle catg. te Brussel op het programma met verspringster Jolien Leemans als Duffelse blikvanger en kanshebster zeker na haar winst op de Fl. Cup van Gent. Of komt de verrassing van haar vriend Hans Meeus ?
Wie niet deelneemt  is Maarten Mortelmans die niet fit is.
1ste dag:
Ine Hugaerts loopt zich met 55.78 in de finale (zondag) van de 400m en verbetert het clubrecord zowel van juniors als alle catg.
Jolien Leemans liep als voorbereiding op haar verspringen van zondag de 100 m in 12.20 en dat is ook goed voor het clubrecord alle catg.
Onze jongeren  (Joke, Noä en Aline) hadden het lef deel te nemen aan het BK alle catg. Zij kwamen wel onder de indruk van het Koning Boudewijn stadion en betaalden leergeld.


2de dag: 
Met slechts 2 geldige sprongen (met als verste 5m89) moest Jolien Leemans zich tevreden stellen met een 5de pl ( 4de Belgische) en was daar niet gelukkig mee.
Eveneens een 5de plaats voor haar vriend Hans Meeus die de speer 59m40 ver wierp.
In de finale van de 400m eindigde Ine Hugaerts 9de ( 8ste Belgische) in 56.82 en was duidelijk nog niet gerecupereerd van de reeksen .

Op zondag neemt Jente Joly deel aan de selectiewedstrijd berglopen voor het WK te  Plainfang in de Vogezen, 15km  met een hoogteverschil van 660m bergopwaarts en daar is hij heel goed in.
Door een algemene wegvergissing geen Jente Joly in de uitslag… hij was op dat ogenblik wel de beste Belg en het is nu wachten op de selectie.

Op de 1000m van Dilbeek (23/07) weer winst voor cadet Tim Van de Velde 2.45…