BK cad. en schol.

Zaterdag en zondag, niet in Lier (werken aan de piste) maar wel in Oordegem, vindt het BK voor cad. en schol. plaats met vooral onze 2 steeple atleten als podium kandidaten. De cadetten Aline Delbaen en Tim Van de Velde, die wel niet op recordjacht gaat… dinsdag schoof hij thuis van de trap en hield er een vleeswonde aan zijn hiel aan over.
Ook zondag rond de middag betwisten onze junioren meisjes het BK 4 x 800m met zeker kans op “zilver”….
1ste dag: tussen de regenvlagen door was de 6de plaats van Michèle De Smet op de 800m de beste uitslag van de Duffelse atleten, zij evenaarde ook haar pr 2.21.77.
2de dag: ons 4 x 800m junioren meisjes aflossingsploeg zorgde voor ambiance… Tijdens een stortbui klaarden zij de klus en met de steun van de microman van dienst en het applaus van het publiek is het behalen van de Belgische titel niet ongemerkt voorbij gegaan.
Onze cadetten steeple atleten losten de verwachtingen in. Zilver bij de meisjes voor Aline Delbaen in een pr en clubrecord van 5.15.94. Een beloning voor haar inzet en Belgisch goud bij de jongens voor een “gehandicapte” Tim Van de Velde die toch zijn voet wat spaarde maar toch nog een kampioenschapsrecord liet optekenen (4.26.68)).
Maar op het podium kreeg  hij het goud van een aflossingswedstrijd toegestopt. 
Zie ook recente nieuwtjes van webmaster.

Overlijden: we vernemen het overlijden van voormalig sportschepen Fons Kinne. Hij was ook de stichter van de tavernes  De Schrans en Lage Polder en ook sponsor van onze veldlopen .