62e GP van Duffel veldlopen

Zondag (16/11) is het weer zover en dat reeds voor de 62ste maal. Zelf heb ik 25 maal deelgenomen en zeker 50 maal medewerker geweest, zodat ik zeker weet dat het geen sinecure is om een cross in te richten. Het wordt van jaar tot jaar moeilijker. Bedankt iedereen die hieraan meewerken!!!
Wat het sportieve betreft is het ook ons “clubkampioenschap” en ik ben er van overtuigd dat je bij de jeugd winnaar moet zijn om clubkampioen te worden. Bekijk maar onze website bij recente nieuwtjes, wat een start van het atletiekjaar!!!
Wij hopen op een goede opkomst van atleten, begeleiders en supporters want dat hebben wij nodig om uit de kosten te geraken. En aan onze blokhut is altijd wat te beleven.
Volg onze werkzaamheden en sportieve prestaties.
Vrijdag: een 3 tal medewerkers zetten de tentjes recht vooraleer het regende en in de namiddag stond de aankomstzone en dolemiet rondbaan al vol plassen… Ludo Denis plaatste zijn “keet” die dienst doet als secretariaat aan de inkom.
Zaterdag: al vroeg de Ierse atleten gaan afhalen in Zaventem, maar voor de medewerkers die de omloop moeten maken ziet het er niet goed uit… regen. Een 15-tal medewerkers zorgden er voor dat in de namiddag alles in kannen en kruiken was en het zonneke was zelfs van de partij. In de vooravond is dan ook nog de geluidsinstallatie in orde gekomen, zodat er ook aan de start prima kan gehoord worden.
Alleen het kopiemachine had zijn kuren, zodat er nog naar een kopiecentrum moest gereden worden om het programmaboekje af te maken.
Nu nog vlug naar Antwerpen (jeugdherberg) naar de Ierse delegatie om hun de startnummers te bezorgen.

Zondagmorgen bij een druilige regen werd de laatste hand gelegd aan de omloop en in de namiddag werden 7 Duffelse overwinningen genoteerd en dankzij onze vele medewerkers was om 19u alles opgeruimd. Nen dikke merci aan iedereen !!!!!!
Maandagmorgen werd de blokhut (secreteriaat) terug in orde gemaakt en alle gebruikte materialen op de juiste plaats opgeborgen tot 1 febr. want dan zijn wij inrichter van het PK CROSS.