Kerst en eindejaars atletiek

Aan alle lezers  van mijn blog… Prettige feestdagen!!!!!!

Na de kerst zal het een heel drukke periode worden en voor elk wat wils…

Vrijdag 26/12: indoor vanaf cad. in de topsporthal in Gent. Verspringen cad. een 7de pl. voor Sien Geerts met een sprong van 4m65.
MAAR de stunt kwam van ene MANU Loverie die laat op de avond een nieuw Belgisch record M40 liep op de mijl . De nieuwe tijd is 4.28.16 en dat is zelfs sneller dan het M35 record en is ook natuurlijk een nieuw clubrecord. Het is niet verwonderlijk voor diegenen die Manu op training bezig gezien hebben.

Zondag 28/12: indoor eveneens te Gent met een programma voor iedereen. Scholieren 400m:
Michele De Smet 62.63 en Sofie Van de Velde 64.47.

                        PK indoor voor benj., pup. en min in de sportschuur te Hoboken (beperkte Duffelse deelname). Geen pretje….Wie zorgt voor de eerst titel van het atletiekjaar 2014-2015?
  Een 2de plaats voor minieme Joke Liefooghe bij het hoogspringen 1m41 en dat is een evenaring van het clubrecord. Brons ook voor Laura Van den Brande bij de 60 m horden ( 10.55).

                        Cross te Ertvelde waar er nog een echte crosssfeer is. Dat zal ook geen pretje worden,…. En dat was ook zo alhoewel maar weinig sneeuw, maar wel een harde en hobbelige ondergrond.
Cadet Tim Van de Velde en master Manu Loverie wonnen, alhoewel het voor Manu  2 dagen na zijn BR indoor (mijl) geen gemakkelijk klus was .Scholiere Aline Delbaen (2de) en miniem Kobe Geyskens (3de) haalden ook het podium. Zie ook recente nieuwtjes www.duff.be

Woensdag 31/12 Sylvestercross in de duinen van Soest, de afsluiter van 2014, met Maarten De Nys en Manu Loverie.
Master Manu Loverie eindigde 2de en was eerste plus 40 jaar. Ondanks een pijnlijke hamstring na het uitglijden op een ijsplek enkele dagen geleden. Een knappe 12de plaats voor Maarten De Nys in een sterk bezette korte cross.


Meteen is het doek gevallen over 2014. Nog een feestelijk  uiteinde en een goed begin 2015……

Donderdag 1 jan 2015: nieuwjaarstraining om 10u15, gevolgd door aperitief en broodjesmaaltijd aangeboden door onze erevoorzitter Robert Andries.

Zaterdag 03/01: Wallenloop te Goes, vertrek bus om 10u30. En de weermaker voorspelt winterse toestanden. Nog plaatsen vrij in de bus. Laat uw auto thuis….

                            PK indoor te Gent vanaf cad. een marathon meeting…titels? clubrecords?