2 dagen Tilburg – 21 en 22 november

Naar jaarlijkse gewoonte nemen wij het komende weekend deel aan de Warande Cross in Tilburg.
Zaterdag komt onze jeugd en masters aan de beurt en zondag de “groten”. Het is aldaar een echt crossfeest en de organisatie heeft mij gemeld dat de “Zwarte Pieten” er ook weer zullen bij zijn. En zij waren er…..
Al vele jaren reizen wij zaterdag met een autobus (vertrek om 9u aan het zwembad). We hebben nog wel enkele plaatsjes over in de autobus. En er zijn ook jeugdaflossingen om de dag af te ronden.
Adres: Warandelaan 2- Tilburg.
Opgelet winterprik verwacht- aangepaste kledij voor de wedstrijd en nadien!!!


1ste dag: het was een kille dag in de Warande, gelukkig bleef het droog.
De podiumplaatsen waren voor Janne Hennebel als 3de (en dat is de dochter van onze jeugd coördinator Ilse). Zoë Laureys eindigde 2de na een pittige eindsprint en de overwinning kwam van master Manu Loverie die iedereen vooraf ging zowel de masters M+35 als de winnaar van de B-loop.
Bij de aflossingen was het genieten van de Duffelse jeugd die dank zij de podiumplaatsen met een karrenvracht rugzakken naar het Belgenland weerkeerden.


2de dag: Tim Van de Velde liet er niet veel gras over groeien en liep na een kleine ronde van iedereen weg en liet zelfs een parcoursrecord optekenen. Alzo ook zijn derde seizoenszege.

Zondag neemt een beperkte Duffelse delegatie deel aan de internationaal sterke bezette wedstrijden en voor Tim Van de Velde zal er wel tegenstand zijn…
Benieuwd wie van onze Duffelse atleten tijdens de 2 daagse een podiumplaats zal veroveren.
Na de eerste dag toch al brons, zilver en goud. En ook Tim Van de Velde op het hoogste schavotje zondag. zie ook recente nieuwtjes.


Cross te Wichelen: bij de korte cross eindigde Jens De Roovere 3de.


Indoor: te Leuven (21/11) slaagde cadette “Joke” Liefooghe er in haar eigen clubrecord kogelstoten weer te verbeteren tot 12m16 .

Wat staat er op het programma volgend weekend? 28 en 29 november.

Zaterdag; voormiddag teamdag van Atletiek Vlaanderen in de Stip. Duffel ac zorgt voor het onthaal.
Voorstelling van het team 2016.
Zaterdag: 1ste Natuurloop van Lyra voor onze vrijetijdslopers en anderen.
Zondag: Crosscup Roeselare met Tim VdV en Aline Delbaen.
Clubverplaatsing naar Arendonk (ipv Boechout).
Cross te Vilvoorde afgelast   !!!!!!!!!!!!
Hoboken : indoor vanaf cad.