Feesten maar ook atletiek

Woensdag 23/12:  in de brievenbus de laatste atletiekleven…
Ik krijg nog de “eer” als veelzijdige duivel doet al zo als ze mij noemen in het allerlaatste nummer aan bod te komen. Al de voorbije jaren (29 jaargangen) hebben Duffelse atleten in de belangstelling gestaan.
Want het waren ook de topjaren van de Duffel ac…..
Aan hoofdredacteur MICHEL JORDENS en zijn medewerkers bedankt en ook proficiat voor het geleverde werk.
Toch even melden dat de Nieuwsbrief blijft bestaan en ook het jaarboek 2015.

Met deze ook aan iedereen  Prettige Kerstfeesten.


Weekend 26/27 dec.
De eerste kampioenschappen van het atletiekjaar 2015-2016 staan zondag op het programma te Hoboken waar het PK indoor voor benj. pup en min. plaatsvind. Benieuwd wie er voor de eerste titel zorgt en of podiumplaatsen. Maandagmorgen nog steeds geen uitslag bekend gemaakt door PC of Haki….Gelukkig heeft Sven Mariën die ons bezorgd in de loop van de dag.


Minieme Joke Liefooghe won het kogelstoten met een clubrecord er bovenop en voor het eerst over de 13m (05) en de 2de titel was voor pupil Zoë Laureys bij het verspringen (3m91). 
Andere podiumplaatsen van onze miniemen: met zilver voor Laura Van den Brande bij het verspringen (4m62) en ook nog brons op de 60m horden (10.07). Elle De Haes 2 maal brons  bij het verspringen (4m40) en 60 m (8.69). Brent Frans ook brons op de 60m (8.64).
Zie Blog Ilse.

Ertvelde: nu eens een clubverplaatsing cross buiten de provincie. Een aanrader voor iedereen.
Matige Duffelse opkomst, Maar Manu Loverie bleef zowel alle masters alsook de junioren voor en zijn teller staat nu op 9 overwinningen.
Bij de scholieren: liet Tim VdV, na een eenzame solotocht, zijn 5de seizoenszege optekenen. Met een 3de plaats haalde ook Aline Delbaen het podium.

Je kan nog inschrijven voor Goes. Nog plaatsen beschikbaar in de autobus.

 Donderdag 31/12: de allerlaatste wedstrijd van het jaar in het Nederlandse Soest (duinen) waar de Sylvestercross plaatsvindt met naar jaarlijkse gewoonte een beperkte Duffelse deelname met o.m. Tim VdV, die van start gaat bij de juniors…en veelwinnaar Manu Loverie bij de masters.
Wie zorgt voor de laatste overwinning van 2015 dat voor onze club toch wel een SCHITTEREND JAAR was!!!
Met een schitterende afsluiter! Manu Loverie wint bij de masters en laat zijn 10de crossoverwinning optekenen. Tim VdV  liep nu bij de junioren een categ hoger en eindigde na een prachtwedstrijd knap 2de. Hij moest alleen de nr 2 van de junioren crosscup van Brussel laten voorgaan en dat na een pittig duel. Een knappe 15de pl. bij de sterk bezette korte cross van Maarten De Nys bevestigd zijn goede conditie.


AAN ALLEN EEN PLEZIERIG JAARUITEINDE ..
En de nieuwjaarstraining start om 10u15