Winterse toestanden

Het zal een winters crossweekend worden ten ware de atleten voor indoor kiezen. Hopelijk blijven de wegen open.

Zaterdag (16/01) in de Gentse Topsporthal treden enkele Duffelse jeugdploegen aan bij de aflossingswedstrijden 4x200m en valt misschien het eerste clubrecord 2016? Bingo!!!


4 nieuwe clubrecords voor onze meisjes! Met als blikvanger pupil Zoë Laureys die zowel het clubrecord verspringen (4m08) als de 60m (8.84) verbeterde. Zij maakte ook deel uit van het aflossingsteam met Louise, Oliva en Lies. dat ook een nieuw clubrecord 4x200m lieten optekenen (2.07.46).
Ook onze meisjes miniemen met Elle, Joke, Roos en Laura zorgden voor een nieuw clubrecord 4x200m.(2.01.85). Zie uitgebreid verslag van onze webmaster  recente nieuwtjes en blog van Ilse.


Zondag (17/01) is er ook weer indoor in de sportschuur te  Hoboken. Zie recente nieuwtjes.

Zondag is er ook de clubverplaatsing veldlopen naar Herentals, een club waar wij een goede band mee hebben en ook graag geziene gasten zijn in Duffel. 3 overwinningen.
Daags na haar indoor successen winst ook voor Zoë Laureys. Scholier VdV en master Loverie blijven ongeslagen. Manu  is u nu aan 13 overwinningen toe.

Maarten De Nys gaat weer de Nederlandse toer op en neemt in Kerkrade deel aan de korte cross. Knappe 12de plaats als resultaat.


Goirle ( Ned.): Niek den Exter wint 11.5 km lange cross.