BK studenten indoor en PK cross

Vrijdag (5/02): BK studenten indoor te Gent, waar onze sprintersgroep op zoek gaat naar podium plaatsen en clubrecords. Geen clubrecord…. 25.10 voor Ine Hugaerts en 25.11 voor Jolien Leemans, in ongunstige banen .
Werptrainer Emile Van den Bosch, die in het najaar 2015 stopte als clubtrainer, ontving vandaag uit de handen van de coach en schatbewaarder nog een geschenk voor zijn 33-jarige dienst bij Duffel Ac.Zondag is er het PK cross te Lille op de “heilige grond” van het veldrijden (Lilse bergen).
Onze verwachtingen zijn wel enkele titels en podiumplaatsen. Supporters welkom.
5 Provinciale titels.
Het werd de Emma’s dag… bij de eerste jaars miniemen Vanhoeck en bij de 2de jaars Vandeghinste.
En de andere overwinningen kwamen van onze ongeslagen veelwinnaars: Jeroen Leijssenaar, Tim Van de Velde en Manu Loverie wiens teller nu op 15 staat en die ook weer alle junioren achter zich liet. Ook werden nog 8 andere podiumplaatsen behaald. Zie recente  nieuwtjes van de webmaster en de blog van Ilse.
Interclub: Winst voor de meisjes miniemen !!!!!!!!

Zomeratletiek:
De Val is akkoord met de late inschrijving van onze cad. en schol. meisjesploeg bij de beker van Vlaanderen in Landelijk 3B. Plaats van gebeuren Brasschaat op zaterdag 7 mei.


Duffel Flanders Classics is de nieuwe naam van onze B-meeting, op zondag 22 mei met terug een beperkt voorprogramma voor de jeugd (pup.en min.). Op het programma staat ook een wedstrijd voor G-atleten en een 2000m steeple (Ven M) met jacht op EK scholieren limieten.