De laatste loodjes wegen het zwaarst… nog twee BK’s

Zaterdag (12/03) in de topsporthal te Gent is er het BK indoor(ook PK) voor de masters met wel geteld één Duffelse atleet en super Manu loopt zowel de 800m als 1500m.
Geen superdag voor Manu, alhoewel Belgisch kampioen M40/1500m en zilver op de 800m. Wat ook goed is 2 voor provinciale titels! Zie recente nieuwtjes van de webmaster.


In de Sportschuur van Hoboken is er voor de jeugd de “Superkrack finale”. Benieuwd wie er gaat super en krack zijn of nog voor een laatste clubrecord gaat zorgen.
Joke Liefhooghe 60m horden/10.59 en Laura Van den Brande 60m/8.56 goed voor pr’s

Zondag te Wachtebeke het BK cross en het zal cross zijn! Voorspellingen? Een kampioenschap moet altijd gelopen worden!!! Hopelijk niet te veel zieken want de griep is in het land. En die hadden wij meer dan genoeg en dat koste ons de interclub bij miniemen meisjes.
Emma Vandeghinste wint bij de 2de jaars miniemen en dat ondanks een jurylid haar nog de verkeerde weg opstuurde. 
Tim Van de Velde kwam, zag en overwon… hij liet zijn tegenstrevers ver achter en kon de laatste 100m “uitbollen” en genieten van het applaus en zoals hij zelf zegde “ik wist niet dat ik zoveel supporters had ” (vooral bakvissen).
.Zie ook recente nieuwtjes van de webmaster.
Meteen is het doek gevallen over het crossseizoen waar 54 overwinningen werden opgetekend.


Clubleven:
Woensdag (09/03).
Eerste spadesteek (fundering voor de palen) door de technische dienst van de gemeente Duffel voor het nieuwe discuskot. 


Geslaagde EHBO voordracht voor onze trainers. Het was een leerrijke en gezellige voordracht.
Met dank aan de lesgever en onze cateringmensen.


Niet minder dan 65 atleetjes en begeleiders schreven in voor de VAL jeugd dag (19/03) te Gent voor de verplaatsing met de autobus . Nog begeleiders zijn welkom ( aanmelden bij Ilse).


Start-to run van start gegaan (dinsdag 15/03). Benoit Leloup en Philip Heymans als jogbegeleiders telden 14 deelnemers..