EK U 18 TIM VdV Europees Kampioen

TIM VAN DE VELDE is in Tbilisi Europees kampioen geworden U 18 op de 2000M steeple na een tactische race die hij helemaal naar zijn hand zette. Hij is de eerste Belgische atleet die een Europese titel U 18 behaalt. Alvast een dikke proficiat aan TIM en trainer Marc Nevens en ook zeker aan  moeder Karine.
Zie ook recente nieuwtjes.
Maandagavond, ten huize van de fietsenwinkel, waarvan op de voorgevel de prestaties van Tim prijkten was er een “kleine drink” ter ere van Tim, die daar zelfs een toespraak hield met dankwoorden. Tim kan niet alleen hard lopen, maar is ook heel mondig.


Tim zou Tim niet zijn als alles op het EK vlekkeloos was verlopen want…
Na het lopen van de reeksen dacht hij dat hij al zijn spikepunten was verloren tijden de race. Maar… hij was in zijn spikes zijn pinnekes vergeten in te vijzen… De finale heeft hij wel gelopen met spike- punten met het gekende resultaat.


Vrijdagavond 29 juli zal de blokhut open zijn vanaf 18u ter ere van de kersverse Europese kampioen!!! dit meldt onze voorzitter vanuit Keulen.