Scholencross- BK aflossingen -Antwerps criterium jeugd-

Zaterdag 17/09: voor de 62ste maal de Duffelse Scholenveldloop in het kader van de Vlaamse veldloop week en alsook in de maand van sportclub.

Begin 10u met gezamelijke opwarming en eerste start om 10u30. Zie ook op de website voor info.
De weermaker voorspelde regen maar het is droog gebleven en met 338 aankomsten en een prima organisatie waren wij tevreden. De school Basis West had de meeste deelnemers nu ook was het GTID met hun blauwe mannekes weer de blikvanger. Een dankwoord aan alle begeleidende leerkrachten van de verschillende scholen is zeker op zijn plaats en ook aan onze medewerkers waarvan onze schatbewaarder ontbrak en momenteel in het ziekenhuis verblijft. Wij wensen hem vlug betere tijden.

Zaterdag trekken Heidi en Sven  richting Ardennen  met de multi groep onder meer voor de afdaling van de Lesse. Naar ik vernomen heb heeft iedereen het overleefd…

Zondag 18/09: BK aflossingen te Moeskroen met één Duffelse ploeg aan de start, onze 4 x200m damesploeg die uitredend kampioen zijn en voor een zware opdracht staan.
 Geen 2de titel op rij maar wel brons voor ons viertal Laura De Launoit – Eline Rombouts – Ine Hugaerts en Jolien Leemans.
Reekswinners met een nieuw clubrecord (1.40.78) en nog brons uit de wacht gesleept in een sterk bezette finale (1.41.13).
Onze aflossingsploeg heeft nog met een glaasje champagne in Moeskroen en een passage bij de Mac Donald in Zwijndrecht afscheid genomen van het atletiekjaar 2016…… En Jolien en Ine nadien nog de valiezen pakken en naar Zaventem….

Eveneens zondag te Lier: Open Antwerps criterium voor onze jeugd.Daags na onze scholencross toch nog een goede opkomst. Zie blog Ilse.


Huizingen 17/09:  Laura Van den Brande 1m55 hoog, goed voor een nieuw clubrecord.

Clubleven: Zie op onze website het afscheid van onze webmaster !!!!! 

Startnummer aanvragen en lidgeld aanbetalen .
Inschrijven voor het clubfeest!!!
Brecht Bertels onderging vrijdag (16/09) een ingreep aan zijn hart om hartritme stoornissen te vermijden.

Noteer alvast : vrijdag 30 sept: Blokhut-Pita-Party  zie website