Veldloopseizoen van start en de nieuwe site is er maar heeft nog zijn grillen

Zondag (23/10) trekken wij naar de Blaarmeersen in Gent voor de opening van het crossseizoen met de crosscup relays. Het was de voorbije week wel wat puzzelen om ploegen bijeen te krijgen. 19 Duffelse teams gaan van start. En dat was ook zo… met dank aan iedereen !!!
Zilver voor onze meisjes en jongens miniemen en globale goede uitslagen.
Niet alleen onze meisjes miniemen met Zoë Laureys, Elke De Dobbelaere en Emma Vanhoeck maar ook onze jongens eindigden 2de en dat was de verrassing van de dag met Joren Rypens, Jeroen Leijssenaar en Yeabsera Van den Bulck.
Er was ook nog een prachtige 8ste plaats van onze cadetten meisjes met een heel snelle Emma Vandeghinste. Ook heel snel in zijn parcours was scholier Tim Van Velde die 2 km/h sneller liep dan de anderen….

Opgelet: diegenen die nog niet in orde zijn  met lidgeld enz ….graag wat spoed achter zetten.


Gevraagd de inschrijvingen voor Tilburg… schrijf tijdig in en je loopt met een startnr. met eigen naam op!!!
En de nieuwe site is er zie www.duff.be


Onze zoektocht naar jeugdtrainers… Zeger De Spiegelaere is gestart bij de allerjongste en Goedele Blommaerts komt erbij begin november.
Wegens de grote instroom nog jeugdtrainers gevraagd.


Bestuursnieuws: nieuwe schatbewaarder.
Raymond Van Herck moet wegens gezondheidsproblemen afhaken na 20 jaar ononderbroken onze financies en boekhouding te hebben beheerd en gaf de fakkel door aan Luc Peeters die ook de plaats van Raymond (bestuurslid sinds 1981) zal innemen in het bestuur. Langs deze weg een dikke merci aan Raymond voor zijn jarenlange inzet.


Atlete Laura De Launoit nam vorige week afscheid (wegens tijdsgebrek door haar studies) van de sprintersgroep. Zij deed dat met een dikke merci aan haar trainers en bedankte ook Duffel ac.