64 ste GP van Duffel veldlopen

 Het zal weer hectisch worden.
Zondag is het weer zover onze GP van  Duffel veldlopen staat op het programma.Voor onze medewerkers een zwaar weekend om alles in goede banen te leiden (lijden) ,want de weer maker voorspelt niet veel goeds.
Maar het begint al op vrijdag (18/11). Het internationale tintje zal er ook bij zijn… met onze Ierse en Goese vrienden.
Naar Zaventem om de Ieren te gaan afhalen en naar Antwerpen overbrengen. Met dank aan de Ken.
Ieren goed aangekomen.


Vrijdagavond is er ook in St. Katelijne Waver de uitreiking van de Katelijnse Keien 2016. Met Tim Van de Velde als genomineerde voor de sportverdienste
Onze Tim werd tijdens een feestelijke uitreiking met meer dan 600 aanwezigen uitgeroepen tot KEI van sportverdienste en was daar heel blij mee zodat er zelfs een dans afkon met zijn zus..


Zaterdag waren 15 medewerker present om alles klaar te maken voor de 64ste GP van Duffel.
Wind en regen kunnen wij missen….
Zondag :
Met 2 Olympische deelneemsters aan de start (Renée Eykens en Els Rens) en onze eigen Tim Van de Velde (de nieuwbakken Kei van Katelijne) als blikvangers.
Benieuwd wie op de rijk gevulde erelijst zal bijkomen.
 Renée Eykens bij de dames. De korte cross was voor Michaël Somers en Ali Hamdi won de lange cross en dit onder het oog van Gaston Roelants en Karel Lismont, Olympische gelauwerden.
Wij hebben het overleefd. Ook de storm heeft onze organisatie niet klein gekregen en kreeg zelfs meer dan 600 betalende toeschouwers op het sportcentrum.
Alhoewel plesant is anders maar als troost kregen wij prachtige koersen. 
Met 7 Duffelse overwinningen zijn wij best te tevreden. 98 Duffelse atleten namen deel en streden voor de titel van “clubkampioen”.
De G-wedstrijd werd gewonnen door Robin Muys. Onze andere Duffelse winnaars: bij de meisjes miniemen Zoë Laureys en Emma Vanhoeck en bij de jongens Jeroen Leyssenaar.
Emma Vandeghinste solo bij de cadetten en Tim Van de Velde was weer “kei” goed bij de scholieren en ook winst voor juniore Aline Delbaen.


Langs deze weg aan iedereen die er bij was in Duffel : een dikke merci !!!!!!!!!

Voor meer info zie op onze nieuwe website.

                                  Niet te missen !!!!!!!!!!

Noteer alvast:  Duffel ac presenteert in samenwerking met de sportraad op maandag 5dec. om 20u. in de bovenzaal van de Bibliotheek  O.l.Vrouwlaan 1 ( Kapelleplein).


Dr Hans Rombouts (cardioloog en sportarts) aan het woord: Hartveilig en verantwoord sporten.
Voorafinschrijven bij andre.boonen@telenet.be uiterlijk 2 dec.