Weekend van 28 en 29 januari

Wij beginnen er al aan op vrijdag (27/01). Om 20 u schuiven onze medewerkers hun voeten onder tafel voor een etentje aangeboden door de club. Nog wel te Rumst maar op een andere locatie (prima) !!!!!!! Een 50-tal medewerkers lieten het hun smaken .
Wil je er bij zijn volgend jaar… nieuwe medewerkers welkom. Aanmelden bij de Joris.

 Zaterdag: Brasschaat: AV van het Prov. comité met een verplichte Duffelse aanwezigheid.
Simonne, Jan DD en de coach woonden de vergadering bij… maar niets nieuws te melden. Walter Vermeulen werd herkozen als prov. aanduider.

 Indoor te Gent: Kamp. van Vlaanderen snelwandelen (3km) met podium kandidate Liesbet De  Smet. De wedstrijd vindt plaats tijdens de LFBA kampioenschappen.
Vlaamse titel voor Liesbet! Een beloning voor al haar inzet en ook haar investeringen die zij doet voor het snelwandelen (stages,verplaatsingen naar Nederland enz.)

Zondag eveneens te Gent: Kamp. van Vlaanderen alle categ. met titel en podium kandidaten. Jolien Leemans, Ine Hugaerts en Tim VdV.
Tim pakte niet alleen de titel maar verbeterde ook het Belgisch record 1500m scholieren en bracht het op 3.55.38. Voorheen was dat van Raf Wyns in 1980 (3.57.7).
Na een eerste trage ronde werd het een dolle race, van de kop om Raf van de tabellen te lopen.
Onze studenten dames waren niet in beste doen. Verspringster Jolien Leemans stopte na 3 pogingen (5m66) met knieproblemen, maar toch nog brons.. En een vermoeide Ine Hugaerts eindigde 5de in een sterk bezette 400m (56.89). 
Zie ook op de site van atletieknieuws.

Ook zondag is er indoor te Hoboken de Supercrack 5.Brent Frans 60m/8.03

Club verplaatsing veldlopen naar Kessel (op het Fort). Zie Blog Ilse.
Twee overwinningen werden mij gemeld: Matthias De Belder bij de pup. en bij de cad. Esther Bernaerts (voor Eloise Leloup) Voor Esther een allereerste crossoverwinning.In Breda neemt Maarten De Nys deel aan de korte cross. Eindigde 13de en bleef Niek den Exter voor ( 17de)
Gevraagd persartikels over de Duffelse atleten en club die in de dagbladen verschijnen. Mail ze door naar: andre.boonen@telenet.be


Dringend op zoek naar jeugdtrainers en jeugdbegeleiders (hulp op training en wedstrijden). Aanmelden bij Ilse.


Wie voelt zich geroepen om jurylid te worden? aanmelden bij de coach.