Voor elk wat wils

Zat. 25/02 Brussel (Val) bijscholing recreanten en uitreiking recreanten labels. Een bronzen label voor onze recreanten werking.
Moet beter kunnen in 2017. Nieuwe recreanten welkom.


Zat 25/02 Gent Topsporthal: Sofie Van de Velde is een van de bedrijvigste indoor atleten van onze club. Zij won haar reeks 300 m in 44.37 en dat zou een vestiging van een  juniors clubrecord zijn…


Zond. 26/02 Gent Topsporthal voorprogramma BK studenten. Winst bij de 60m voor miniem Joren Rypens in 8.22 en dat is maar één honderste boven “zijn” clubrecord. Ook won hij de 2de reeks van de 1000m in 3.17.59.

Zon. 26/02 Dour Crosscup op de mijnsite. Tm VdV kan eindzege binnenhalen bij de scholieren.
Tim van start tot finish solo. Wat ook betekende dat hij eindwinnaar werd bij de scholieren en met de leiderstrui huiswaarts keerde. In de geschiedenis van de crosscup is hij 4de atleet van Duffel ac die een eindrangschikking binnenhaalde. Voorheen deden dat Anja Smolders (3 maal bij de sen.) Sanne Torfs (2 maal jun.. en beloften) en Sara Van de Vel (jun.).