Uitreiking crosstrofee Prov.comité- Vlaams kamp.marathon

Vrijd. 24/03 te Duffel ( Lage Polder).
Niet minder dan 17 DUFF atleetjes  komen voor in de eindrangsckikkingen en krijgen hiervoor een t- shirt van het PC.Antwerpen. Zie ook nieuwtjes www.duff.be en op de blog van Ilse.
16 van onze atleetjes 17 zijn komen opdagen en ontvingen een mooie t shirt. En onze 2 winnaars een mooie beker.( Matthias De Belder en Jeroen Leijssenaar.)
Echter van het hele gebeuren dient een evaluatie te worden gemaakt want het verliep allemaal chaotisch.  Dus werk aan de winkel voor het PC.

Zond. 26/03 te Lier staat  het Vlaams kampioenschap marathon op het programma. Met Jurgen Torfsen  ulrta loper Geert Ceuppens als voorbereiding op de 60 km van Texel en zowaar ook Liesbet De Smet.
Stein Van Es brengt 2 aflossingsploegen op de been. Met de A ploeg op 2de pl. en de B ploeg op de 9de. Knap gedaan. 
Bij de 5km een 3de pl. voor Glen Leys.
Als mijn info juist is die ik tot op heden kunnen bekomen heb …zou
Geert Ceuppens bij M40 brons halen bij het Vlaams en PK  marathon geworden zijn. Jurgen Torfs M35 liep 2.55.30 en dat is goed voor zilver.
Eveneens zondag het debuut van Tim Van de Velde in het Nederlandse Zandvoort. Bij de 12 km lange Circuit run met start in de Pitsstraat, vervolgens langs het strand en terug naar het circuit met aankomst voor de grote tribune.  Het is een sterk bezette wedstrijd met talrijke toppers aan de start, waar hij zaterdag al mee kan kennismaken in het Center Parcs hotel.
Tim VdV eindigde knap 8ste. Bij de doortocht op het strand moest hij was gas terug nemen. maar kon zijn top 10 plaats toch veilig stellen. Er waren 15.000 deelnemers.

Recreanten nieuws: André Boonen is de nieuwe coördinator.
Trainers:  Chantal Vertommen: jogbegeleidster (recreanten)
                 Dr Claire Sneyers: groep vrijetijdslopers.
                 Stein Van Es jonge recreanten – vrijetijdslopers

Rompstabilisatie: woensdag (niet meer op maandag) van 19u30 tot 20u in de kleine zaal Sporthal trainer Stein Van Es (niet in de maanden juli en aug.).

Inschrijvingen worden verwacht !!!!!
Voor onze werkdag op zaterdag 1 april (bord blokhut of bij Joris Verlinden  per email).


Voor het PK alle categ. bij de trainers uiterlijk 5 april.


Bergloper Jente Joly is na zijn voetoperatie aan het revalideren en mocht na 7 weken  zijn krukken opbergen Aan lopen is hij nog niet aan toe.