Het clubfeest komt er aan

Het clubfeest is uitverkocht.. het zal volle bak zijn.
Een praktische regeling eerst: zaterdagmorgen training om 10u ipvan  de Fartlek van zondag.

Zaterdag 08/10 vanaf 18u het jaarlijks CLUBFEEST… te Lier, Mechelse steenweg 233.
Het zal een denderende avond worden. Met uitreiking van de jeugdtopper (50 atleetjes) en
Free podium acts!!!
Met een kampioenen (en anderen) hulde die kan tellen en de uitreiking van de premies er bovenop.
Wie worden de sympatiekste atleten ? Zij mogen het bal “populaire” inzetten.
Het werd een spetterend clubfeest!!! Een prachtig eind van het atletiekjaar 2016-2017.
Volle bak was het met 200 aanwezigen en de sfeer zat er al onmiddellijk in en daar zorgde de “moppenman” voor. Het was een opeenvolging van acts en andere.
De uitreiking van de “Jeugdtopper” met een rugzakken show. Een winterse BBQ gevolgd door de huldigingen van de kampioenen en premie uitreikingen. Onze absolute  blikvangers Emma Vdg en Tm VdV waren op hun “paasbest”.
Er was ook het afscheid van onze spurt trainers Jelle en Tom  zij werden  niet met lege handen huiswaarts gestuurd. En dan was er ook het afscheid van Anne de weduwe van ons te vroeg ontvallen schatbewaarder Raymond Van Herck en ik werd er zowaar emotioneel van. 
 En zoals gewoonlijk zorgde de verkiezing van de sympatiekste atleten voor animo. Bij de jeugd werden Ayleen Sterck (43 st) en de” moppenman” Hendrick Vandeghinste (48 st) verkozen. En bij de groten werd het een familie onder onsje met Tim V.dV (42 st) en tante Ilse (41 st).
Fel opgemerkt was ook het optreden van ons K3 jeugdtrainers team.
Een woordje van dank is zeker op zijn plaats aan het Feestcomité en allen die bijdroegen aan het Spetterend CLUBFEEST. En nu op zoek naar nog een groter zaal voor 2018. Voorstellen welkom bij het feestcomité.
Zie  ook op facebook…voor de foto’s

Maar er is zondag nog het BK marathon te Eindhoven met onze masters M+40 Joachim Poortmans (met podium ambities)  en Geert Ceuppens. Zilver voor Joachim, die ondanks de minder goede weersomstandigheden, 2.32.51 liet noteren.en dat is 3 sec.boven zijn pr.(26ste overall) Als 6de eindigde Geert Ceuppens  in 2.54.06, een verbetering van zijn p.r met 5 min. (107ste overall) Een dikke proficiat aan onze 2 masters.

Er is ook nog een werpers meeting te Edegem, waar zeker nog enkele Duffelse atleten aan deelnemen. Daags na het clubfeest 2 maal winst voor cad Chiara Le Clerq kogel 10m38 en discus 27m38. Ook Hanna Van den Bulck heeft de smaak van de competitie te pakken (speer 25m96).

Aanvraag vergunning (startnummer) atletiekjaar 2017-2018 dringend binnenbrengen ( blokhut tijdens de trainingsuren) voor diegenen die dat nog niet gedaan hebben alsook aanbetaling lidgeld in orde maken.


New!!! zie Facebook van de MULTIGROEP in vervanging van de blog van de sprintersgroep.
Met dank aan de Sven.


De start to run die op vrijdag 07/10 van start zou gaan in samenwerking met de sportdienst is afgevoerd bij gebrek aan deelnemers.