Start van het crossseizoen

Het atletiekjaar 2016-2017 zit er op en naar jaarlijkse gewoonte “kronen” wij de atleet met de meeste clubrecordverbeteringen en dat is nu een “mister” of zelfs beter gezegd “mister” Belgisch record.
6 Clubrecords verbeteringen maar ook 6 Belgische scholierenrecords voor Tim Van de Velde die er een uitzonderlijk jaar opzitten heeft.


Zondag 22/10 gaat het crossseizoen van start te Gent (Blaarmeersen) met de Crosscup Relays met een 20-tal Duffelse teams in de diverse categ. Benieuwd of er een team op het podium gaat geraken.
Zie ook op de site van atletieknieuws. Vier Top 5 plaatsen. Wind en regen kunnen ons niet deren.
Goede start van het crossseizoen. Onze pupillen meisjes op het podium als 3de. Net geen podium als 4de voor de pupillen jongens met een treurende Viktor.
En de junioren jongens 5de met de twins Petersen (nog scholieren) en een weer sterke Tim VdV in de achtervolging.
Met Elke De Dobbelaere en de twee Emma’s Vanhoeck en Vandeghinste waren onze cadetten heel sterk en mochten zij op het hoogste schavotje plaatsnemen en genoten van de belangstelling voor hun prestatie. Ook al onze andere teams maakten een goede indruk en zijn klaar voor het crossseizoen!!! Zie foto special op de site van de crosscup, zie ook voor de uitslagen.Maar onze benj. meisjes staan niet op de uitslag……

Zondag 29/10 crossclub verplaatsing naar Bonheiden . Zie site van Bonheiden voor de parking.

Inschrijvingen voor Warande cross Beekse bergen worden eerstdaags verwacht bij de coach of Ilse.
En het gaat weer een volle bus worden