EK cross- Booischot en indoor

Vrijdag reist Tim VdV al af naar Samorin waar hij zondag (10/12)  deelneemt aan het EK cross U-20 of beter gezegd de junioren. Het is voor de 17 jarige al zijn 3de deelname aan een internationaal kampioenschap. Verwachtingen? Het zal wellicht een leerschool worden aangezien zijn leeftijd. Hij moet ook al om 9u25  starten en dat is wel heel vroeg. Zie Live Stream en.. zie voor tijdschema tv uitzendingen op de site van atletieknieuws. Trainer Marc Nevens en moeder Karine reizen zaterdag af. TIM knap 11de!!! .Een heel attente race, steeds mee vooraan en in beeld. Alleen de laatste km was er teveel aan. Hij was ook eerste Belg. Net geen podiumplaats bij de landen rangschikking (4de) maar wel een bewijs dat het juniorenteam er op hun plaats was (sic).
Tim al aan de telefoon gehad (12u 00). Hij was tevreden over zijn race maar baalde dat ze bij de landen rangschikking net naast het podium vielen met 2 luttele puntjes.

Zondag staat ook de veldloop van Booischot (De Lichten) op het programma als clubverplaatsing.
Ayleen Sterck en Zoë Laureys trotseerden het winterweer en zorgden voor de overwinningen (zie blog Ilse).

Onze indooratleten kunnen zaterdag terecht in  Hoboken (Joren Rypens 60m in de reeksen 8.08 en in de finale 8.06.) 2 maal een Pr.

Ook zondag is er voor de stratenlopers startgelegenheid bij de Kerstcorrida van het Zwat.
Afgelast wegens de sneeuwval.


Maandagavond.(11/12)..Tim VdV geraakt niet meer terug, wegens de sneeuwval is de vlucht naar Brussel afgelast.
Hij gaat  moeilijke examen dagen te gemoed daar hij ook al uitstel voor maandag moest vragen..
Marc Nevens en moeder Karine die via Schiphol moesten terug komen, hun vlucht in Wenen werd verlaat .Maar zouden nu (20u30) toch aan boord mogen gaan.En veilig thuis gekomen.
Wie dinsdagmiddag nog niet thuis  was is Tim VdV…..later op de avond is hij dan ook thuis geraakt.