Pinksteren weekend met onze Classics

Het zal een zwaar weekend worden. En het was ook zo.

Zat 19/05 Vlaams kampioenschap alle catg. te Deinze met podium kandidate Ine Hugaerts en Dries
Meeusen.
Met 59m72 werd Dries 8ste in een sterk bezette competitie. Weer 400m zilver voor Ine Hugaerts in 56.41.


Beernem: BK en KvV 100km : een mooie 4de plaats voor Geert Ceuppens  (alle categ.) en 3de bij het Vlaams alle cat  in 7.41   en was eerste M+40 BK en VLaams.
Geert zegt groot verval na 70 km. te kort op mijn vorige 100 km. 


Zond. 19/05 te Edegem Antwerps jeugdcriterium. Ondanks de drukke agenda toch goede opkomst.

Ma. 21/05 te Merksem PK meerkampen voor de jeugd. Zilver voor min. Zoë Laureys en pup. Loius Van Houtven.

Eveneens maandag onze CLASSICS met onder meer het open PK steeple. En met Duffelse atleten (cad) die op de steeple debuteren. En met zilver voor Elias van Santvoort bij de scholieren 2000m steeple. 
Talrijke podiumplaatsen voor onze jongeren in de bijnummers met weer een clubrecord speerwerpen voor scholiere Lore Leemans (34m36). Maar ook pr’s en limieten om aan het BK te mogen meedoen.Zie Blog Miranda.
Robin Muys won de 1500m G Loop en was daar heel blij mee.
Met als topnummers 1500m dames en heren met onze eigen eigen atleten als blikvangers!!!
Maar een fiks onweer verstoorde de pret en de meeting moest zelfs stil gelegd worden. Nadien werd de 1500m vrouwen gelopen in de regen en met een 3de pl van Emma Vandeghinste (4.33.92) .
Met Sam Valgaeren als haas tot aan de 1000m liep Tim Van de Velde naar een heel knappe 3.45.29 en de limiet voor het WK jun. was 3.45.25… en dat is wel balen.
Een woordje van dank aan de “hazen” is hier zeker op zijn plaats en ook aan alleman die er weer bij was in Duffel.  Zie ook  op de site van Atletieknieuws.


Na de Lotto meetings, de Flanderscups en de B-meeting (nu Classics) waar ik voortrekker ben van geweest is de tijd aangebroken om de fakkel over te geven. Langs deze weg bedank ik ook alle atleten die gedurende de jaren de weg naar de Duffelse organisaties vonden. Ook aan al “mijn” medewerkers en ook aan de trainers, juryleden, sponsoren enz. En wens ik ook het beste aan mijn opvolgers.