Vakantieatletiek nr 1

Van onze studenten niet veel “buizen” vernomen en enkelen zijn afgestudeerd of gaan en nog wat jaar.. tjes bij doen. Alvast aan iedereen een prettige zij atletiek of andere vakantie (ook voor de families). En voor de atleten vergeet zeker niet te trainen (en of in te schrijven voor wedstrijden).

Zat. 30/06 kan onze jeugd terecht in Edegem.En opnieuw een nieuw clubrecord discus voor pup Viktor Vandeghinste nu 26m88.

Wie een mijl enz. wil lopen kan dat doen in Essen. Neem zeker al uw voorzorgen het zou wel eens warm kunnen worden

Eveneens zat. is er de Int meeting in het Koning Boudewijn stadion. Ine Hugaerts in het voorprogramma 25.12/200m en in het na programma Maarten De Nys voor het eerst onder de 4 min./1500m dit bij tropische omstandigheden (3.59.33)

Zondag de Flanderscup van Olse Merksem met een Duffelse delegatie en laatste voorbereiding wedstrijd van Tim VdV voor zijn WK junior deelname.Niet alleen heel warm maar ook een storende wind. Sofie 61.14  /400.en broer TimVdV 3.49.80-Glen Leys 2.03.79/800m Pr.
Maar de beste Duffelse prestatie kwam van Dries Meeusen die 2de werd bij het speerwerpen met 64m32 (pr) en TOP 3 prestatie.

Dinsd. 04/07 Ninove:Marlies Peeters 13.29 / 100m en 26m00 speer.
Nagekomen uitslag St Niklaas Bk werpmeerkamp masters / Liesbet De Smet 10de vestiging clubrecord masters werpvijfkamp met 1683pt en hamer 20m65
 Verbetering speer 19m70

 De twins Petersen aan de start vooraleer af te reizen naar Ethiopie voor bezoek aan hun moeder die zij niet meer gezien hebben sinds hun adoptie op 3 jarige leeftijd en wat zeker heel wat emoties zal te weeg brengen. Aan heel de familie Petersen wensen wij alvast prachtige dagen in het verre Afrika.