EK veldlopen Tilburg

Zond. 09/12 is er het EK veldlopen op een parcours van de Beekse Bergen en het zal wegens de regenval van de laatste dagen een zware dobber worden. Onze TIM VAN DE VELDE zal ter plaatse  kunnen rekenen op een schare Duffelse supporters en zij die niet kunnen afreizen (zoals ik nog herstellend van een operatie) kunnen op live stream de wedstrijden rechtstreeks volgen.
Zie ook voor meer info op de hoofdpagina van onze site. Opmerkelijk de Duffelse aanwezigheid bij de Opening Ceremony.
Tim en trainer Marc Nevens, die bij omkadering hoort, zijn vrijdagnamiddag al afgereisd naar de Beekse Bergen. Ook de familie van Tim vrijdagavond, waar zij verblijven in de huisjes van de Beekse Bergen.


Moeder Karin meldde mij zaterdagnamiddag dat de omloop, ondanks de regen, er nog goed bij lag en dat onze meisjes aan het oefenen zijn voor de Opening Ceremony.


Zondag morgen 10u45.. Coralie meld dat het miezerig is .Nog niet veel volk. Wel een grote Duffelse groep supporters.    De spanning stijgt …..
Tim 15de na goede start met een moeilijk einde .Zoeven Tim aan de lijn gehad en het was voor hem een te zwaar parcours. Ook zijn ultieme voorbereiding door het verzwikken van zijn voet woensdag heeft zeker nog meegespeeld ..donderdag en vrijdag niet kunnen lopen. Maar dat is geen uitvlucht.
Zond. is er ook de cross clubverplaatsing naar Booischot (AZVK) Sportcentrum De Lichten een aanrader voor wie geen examen heeft. Ondanks het slechte weer toch nog een goede opkomst van onze jeugd. Weer overwinningen voor Luca en Matthias De Belder en Joachim Caekebeke.En ook weer primus G atleet Robin Muys.

Kerst en Nieuwjaars trainingen…..
Geen clubtraining op 24 en 25 december en op 31dec en 1 jan.
Er is wel een Nieuwjaars training  om 10u. vanaf cad.wel vooraf inschrijven .


PK indoor dringend inschrijven.
Goes niet vergeten….in te schrijven