Pk veldlopen en huldigingen gemeente

Zon. 13/12 te Mechelen PK veldlopen op de Nekker. Op een mooie omloop ons wel bekend.
De eerste start is al om 10u20.
Vanaf cad. moet men ter plaatse aanmelden. Wees dus tijdig aanwezig. Het is nog een eindje lopen van op de parking. Wie zorgt er voor een titel of podium plaatsen ? 4 Titels.
Was het in de voormiddag nog te doen maar in de namiddag was de regen spelbreker.
De broers Lucas (benj. 1ste jaars) en Matthias De Belder (2de jaars pup.) waren weer aan het feest, 
alsook Senne Hertoghs (benj. 2de jaars).
Zilver voor Elise Pletinck (pup 1ste jaars).
Brons was er voor Arthur Van Osselaer (min. 2de jaars) .
G-atleet Robin Muys, na een knappe koers ook brons!!!


In de namiddag scholieren titel 1ste jaars voor Emma Vandeghinste na een solorace en ook nog brons voor Margaux Geets in haar Mechelen … 
Bij de cadetten zilver voor Elke De Dobbelaere na prangende spurt voor winst.
Voor master Joachim Poortmans (M+40) ook een tweede plaats maar een medaille kon er schijnbaar niet af van het PC.
En ook brons voor senior Maarten De Nys vorig jaar 4de nu 3de… doe zo voort.
3 interclubs: miniemen meisjes, benjamins en  miniemen jongensZondag vinden om 14u  de huldigingen en uitreiking van de Duffelse Sporttrofee 2018 plaats.
En dat betreuren wij omdat sommigen van onze genomineerden dan nog hun PK cross aan het betwisten zijn. Voor anderen en wij denken aan onze meisjes cad. en  scholieren zal het “rennen” worden om na hun wedstrijd tijdig aanwezig te zijn in de Sporthal van het GTID. Begin 14u.
Emma Vandeghinste krijgt trofee bij de dames min. 18 jaar en deze boven de 18 jaar was voor Liesbet De Smet.
De Duffel Coat was voor Marc Nevens, een beloning voor zijn jarenlange inzet bij onze club als atleet, trainer en zo veel meer.
De uitreikingen van het sportjaar 2019 zal plaats vinden in de PLAZA en op een zaterdagavond… dixit onze voorzitter en dat is zeker een pluspunt.

Elgoibar-Spanje: geen Tim Van de Velde op het PK cross en op de huldigingen in Duffel. Hij hoopt zijn overwinning van 2018 over te doen. Tim eindigde 6de.

Indoor was er ook weer in Gent 12/01: Ine Hugaerts 40.59/300m en  Hoboken.. onze cadetjes Zoë Laureys wint de 60m in  8.21 voor clubgenote Maya Sels (8.64). Als 4de Demmy Cherepanova (8.89). Zoë won ook nog het verspringen (4m85).Noot: op zondagavond of maandagmorgen tracht ik de uitslagen van de Duffelse atleten op de diverse wedstrijden te pakken te krijgen wat geen sinecure is. Het is ook niet mogelijk alles op mijn blog te krijgen… schiet dus niet op de pianist.