De start van een nieuw atletiekjaar

Zondag 27/10 zijn het weer de Crosscup aflossingen die het veldloopseizoen openen opgelet winteruur en niet meer in Gent, maar wel in Berlare! Er komen 20 Duffelse teams aan de start. Voor meer info ga naar de site van de crosscup. Hou rekening met de grote toeloop (parking) en kom tijdig naar Berlare..En dat was nodig 20 min stappen….
Atleten dienen aan te treden in clubshirt.
Na 4 top 10 plaatsen bij de jeugd zorgde de meisjes scholieren ervoor dat er toch een podiumplaats in de wacht werd gesleept. En dan nog wel op het hoogste schavotje. Emma Vandeghinste zorgde voor de voorsprong, Emma Vanhoeck hield stand en zowaar Esther Bernaerts kon nog spurten. Ons drietal werd in de leiderstrui van de crosscup gestoken. De 2 Emma’s zijn al wat gewoon maar Esther wist niet wat haar allemaal overkwam en mocht het aan de journalisten uitleggen dat zij niet Vandeghinste was.


Opmerkelijk Tim Van de Velde doet zijn debuut  bij de senioren  na een fantastisch parcour te hebben afgelegd bij de jeugd…. en dit ondanks de vele kritiek dat hij de “senioren categ. niet zou halen “.


Wij wensen aan iedereen een prachtig atletiekjaar 2019-2020.

Warandecross Tilburg tijdig inschrijven tot en met cad. en masters is er een autobus voorzien op zaterdag 23 nov. Met deze oproep voor deelname. Nog plaats in de autobus.



Nieuwtjes:
Tim VdV genomineerd voor de gouden spike bij de beloften
-Beker van Vlaanderen dames alle catg. in Duffel op 09/05 en dat     is  goed nieuws.
-Beker van Vlaanderen cad. en schol. meisjes en jongens nu in één   wedstrijd en dit op 02/05 en in 3de afdeling ?


Crosss van Duffel op 17 november: nieuwe medewerkers zijn welkom, aanmelden bij Joris Verlinden.