11 november weekend

Dond. 07/11 Evaluatievergadering Antwerps jeugd criterium te Duffel. De Borremans meeting zal op 1 mei 2020 plaatsvinden.


Zond. 10 /11 Crosscup te Mol een cross voor zandstuivers… met Tim Van de Velde in de lange cross en alleen Emma Vanhoeck verdedigde haar leidersplaats bij de scholieren meisjes.
En Emma won zowaar met 23 sec. voorsprong en verstevigt haar leidersplaats. Tim Van de Velde eindigde in zijn eerste lange cross van de crosscup op een 17de plaats en was daar best tevreden mee. 
Bij de jeugd won Matthias De Belder bij de eerste jaars miniemen en is ook leider.


Maandag 11/11 Mechelen – De Nekker  met de “Duffeltjes” aan de start en zij waren in Bonheiden met meer dan 50 en niet minder dan 5 jeugdtrainers zorgden voor de begeleiding. Bij de jeugd talrijke podiumplaatsen en Senne Hertoghs bij de eerste jaars pupillen zorgde voor de enigste overwinning en nadien was een koude en vooral een natte bedoening. Toch een goede opkomst van Duffelse atleten en waar onze korte crossers nog juist voor den “donker” hun wedstrijd mochten betwisten….


En noteer alvast GP van Duffel op zondag 17 november. Allen op post. Nieuwe medewerkers welkom.


En op zaterdag 23/11 reizen wij naar Tilburg  met een bomvolle autobus en en sliert auto’s. Nog 4 plaatsen beschikbaar……in de autobus.