Kamp. van Vlaanderen veldlopen en Diekirch

Zaterdag 08/02 Heusden Zolder indoor:Lennert Vanhoeck 60m/8.59 en 4m54 ver.


Eveneens zaterdag te Hoboken: benj. Lauren Wuyts met 2 nieuwe clubrecords 60m in 9.51 voorheen 9.57 van 20 jaar geleden en ook 6m72 bij het kogelstoten voorheen 12 jaar geleden 6m71… van Emma Vandeghinste. En broer Lukas evenaarde het clubrecord pup. hoogspringen 1m25.


Zond. 09/02  Diekirch : naar jaarlijkse gewoonte neemt een Duffelse selectie deel aan de Eurocross.
Marc Nevens reist met de atleten al af op zaterdag. Scholiere Emma Vandeghinste hervat na stressbreuk.En eindige 2de en Esther Bernaerts 5de. Scholier Jeroen Leijssenaar won en clubmakker Wannes Speelman 3de.Junior Elias Van Santfoort 5de en Toon Blommaerts won voor de 2de maal op rij de trail.Ook reist Maarten De Nys al af naar het Nederlandse Schoorl waar hij zondag deelneemt aan het NK 10 km op de weg.Hij was al ter plaatse maar afgelast zondag.

Zond.09/02 Rotselaar crosscup en Kamp. van Vlaanderen. Wij zijn benieuwd wie zich op het podium loopt of met de Leeuwentrui of leiderstrui van de crosscup naar huis keert. Geen Emma Vanhoeck aan de start, zij stond nochtans aan de leiding van het klassement bij de scholieren. Zij heeft last aan de knie (groeipijnen).Toch nog 4de bij de eindstand.
Het is ook het BK voor G-atleten met Robin Muys. Die knap 5de eindigde.
Voorwedstrijden: globaal goede uitslagen. Zoals vorig jaar de broers Luka De Belder (benj 2de jaars) en Matthias De Belder(eindwinnaar min. 1ste jaars) op het hoogste schavotje. Senne Hertoghs (pup.1ste jaars) zilver en de verrassing Marie Van Osselaer brons(min. 1ste jaars).
KvVlaanderen:
En Tim VdV was 7de en dat was goed voor de Vlaamse titel en Leeuwentrui en ook nog de leiderstrui van de beloften er boven op.Zie ook atletiek nieuws.