CORONA

Vanwege de Vlaamse Atletiek liga krijgen wij het bericht dat de Jeugddag te Gent van zaterdag 14/03 uitgesteld wordt en dat de autobus clubverplaatsing is afgevoerd. Het evenement zal wellicht in het najaar plaats vinden.

Zondag 15/03 Brunsem (Ned) Internationaal sterk bezette wegwedstrijd met Maarten De Nys. Afgelast.

Het PC Antwerpen meldt dat de uitreiking van de crosstrofee voor de jeugd op 20 maart te Duffel (zaal de Polder) is afgelast.

Op de hoofdpagina van onze site vindt u het winteroverzicht van de coach.

Alle atletiekwedstrijden tot en met 3 april afgelast.


CORONA maatregelen!!! 12/03.
Belangrijk: ik werd telefonisch op de hoogte gesteld door Jan Verhoeven (gemeente) dat de burgemeester beslist heeft de sporthal te sluiten. Dit tot eind van de maand.
Dit wil zeggen geen indoortrainingen mogelijk. En geen kleedkamers beschikbaar. Ook niet onder de tribune.

Coronavirus: 13/03
Gezien de drastische maatregelen die onze overheden genomen hebben heeft het clubbestuur besloten tot nader bericht ALLE CLUBACTIVITEITEN op te schorten. Dit betekent dus alvast dat de TRAININGEN voorlopig NIET DOORGAAN.
We beseffen dat alle maatregelen een enorme impact kunnen hebben op de persoonlijke levenssfeer van eenieder maar hopen toch op het nodige begrip voor deze beslissing.
Wij zullen trachten regelmatig en transparant te communiceren via website en/of facebookpagina. Wij raden ook aan deze regelmatig te consulteren om steeds de laatste stand te kennen.

23/03 blijven sporten maar hou je aan regelgeving van overheid.
Voor de joggers, competitie atleten en anderen een aanrader is de Loopomloop van André Boonen met start aan het standbeeld van Kiliaan (parking Hondiuslaan tegenover het gemeentehuis). Je vindt er een plan van de 3 omlopen. Zie ook onze site.