April : WEBSHOP open zie site bij blikvangers -winterverslag bij club en jaarverslagen

 Wat brengt ons april? Nog geen wedstrijden toegelaten.

Gaan wij eerstdaags duidelijkheid krijgen of onze 1 mei (afgevoerd) en 13 mei meetings kunnen doorgaan? En met welke bezetting ?

En daar gaan we weer… EK U18 Rieti afgelast (uitgesteld tot 2022) en dat is een streep door de rekening van onze scholieren .Ook de Universiade naar 2022..  Wat met het EK U20 en EK beloften? Classic Herentals 1 mei afgelast. En BK 10.000m uitgesteld. Alle bekers van Vlaanderen afgevoerd.

04/04: Aan iedereen een prettige (zalige) Pasen!!!

08/04 Op de website van AV ’56 Goes is een bijna 40 jarig oud filmpje opgedoken van  de ontmoeting Duffel AC en AV ’56 Goes op 6 juni 1981. Opmerkelijke beelden van  één van de laatste wedstrijden op de verouderde Duffelse sintelbaan. Het avondfeest in het Gildenhuis was eigenlijk het hoogtepunt met de “kuskensdans”. In die periode hadden sommige Duffelse atleten een Goes lief…. Verschillende personen op het filmpje zijn inmiddels overleden.  Ga naar de site van AV ’56 Goes en bekijk het filmpje.

08/04 Na op consultatie te hebben geweest bij Dr Bellemans in Leuven kreeg Tim VdV nog 3 weken rust bij om zijn kniekwetsuur (gevolg van een ongelukje op het werk) te laten genezen. Zie ook artikel Atletiekleven beloften ( Tim VdV)

10/04- Gent Halve Marathon. Start in tijdssloten met beperkt aantal deelnemers. Duffelse atleten trotseerden de koude en regen. 

Maxim Andries 1.22.53-Simon De Cock 1.23.15-Manon Mercier 1.33.24  (staat daarmee 3de in het virtueel klassement) Tom Bernaerts  1.33.24 -Els Nevelsteen 1.33.51-Liza De Geeter 1.54.13 -Meggy Op de Beeck 1.56.51.

14/04 Het bestuur besliste om de Borremansmeeting Antwerps jeugdcriterium van 1 mei af telassen.  En dat was een juiste beslissing want inmiddels geen wedstrijden toegelaten tot en met 7 mei. Uitgezonderd voor elites. Op 8 mei is er de beker van Vlaanderen alle catg. dames waar wij zouden” moeten” deelnemen te Beveren. Maar ook afgevoerd. Onze Classic van 1 3mei is een ??????

Ook de MOEV scholenmeeting van 26 mei  is afgevoerd.