Start atletiekjaar 2021-2022

Oproep aan diegenen die hun lidgeld nog niet aanbetaald hebben en de vergunning aanvraag nog niet binnen gebracht hebben dienen dit zo vlug mogelijk te doen.

23/10 Leuven : Info dag waar het ontwikkelingsprogramma van de val afstandslopen voorgesteld werd. Uitgenodigd : Tim VdV,  Yeabsera ,Elke en Emma Vh ( verblijft momenteel in Togo ). Alsook de trainers en ouders. Het zal niet gemakkelijk zijn om aan de opgelegde voorwaarden te voldoen om in te stappen. Heel wat adertjes onder het gras……

Zondag 24/10 start van het nieuwe crossseizoen met de crosscup aflossingen te Berlaere met 12 Duffelse teams aan de start. Wie zorgt voor het eerste podium ? Zie site van de crosscup voor info. Gelieve tijdig aanwezig te zijn. Covid safe ticket boven de 12 jaar nodig. En paspoort !!! 

Benjamins jongens als 3de op het podium. Fouten in de uitslagen…De jongens staan op 5 in de uitslag.. en de meisjes junioren stonden niet eens in de uitslag…..na rechtzetting 9de.

Inschrijvingen voor Tilburg binnen brengen uiterlijk 27 okt. bij Ilse of coach. Autobus voorzien. Dringend in schrijven !!!!!!

Clubverplaatsingen veldlopen inschrijven via  atletiek.nu. 

ZONDAG 31/10  Fartlek om 10 u…….Winteruur….wie laat zich verrassen ?


Bonheiden 07/11

Mechelen   11/11

/