Winteruur en herfstvakantie en nog veel meer.

Opgelet: van zaterdag op zondag van zomeruur naar winteruur. Hou hier rekening mee voor uw fartlek en ook voor diegenen die deelnemen aan de crosscup van Roeselaere (29/10).

En bij de crosscup werden de eerste twee overwinningen genoteerd van het nieuwe seizoen bij en dat bij onze jeugdige atleetjes. Bij de pup. 2de jaars winst voor Samuêl Torfs en bij de 2de jaars min. Luka De Belder. Toch globale goede uitslagen van cad. Elise Pletinck op pantoffels, 1ste jaars schol. Matthias De Belder na een achtervolging en alsook 1ste jaars cad. Senne Hertoghs . Maêl Carlier betaalde leergeld ook als 1ste jaars. Bij de U 20 ( junioren) Emma Vanhoeck als 12de.

29/10 Steenbrugge bij de natuurloop (5km) door bos en modderpaden was Tine De Meulenaere de eerste vrouw in 19.59.

31/10 Herfst stages: Zoë Laureys met het BIOC naar Vittel. En Tim V.d.V met trainer Marc Nevens naar Monte Gordo (Port) een gekende trainingsplaats van de Duffelse atleten in het verleden.

Nog verder van huis : Wouter De Meulenaere ( vader van..) die zon. 05/11 deelneemt aan de marathon van New York. Met als resultaat de 6.815 de in 3.35.08 . Wouter is bestuurslid en hulp secretaris van onze club en zorgde voor het aanvragen van de startnummers voor het nieuwe atletiek seizoen.

De startnummers die tijdig zijn aangevraagd kunnen afgehaald worden op het wedstrijdsecretariaat tijdens de trainingen.

Zat :04/11 geen training voor de multigroep alsook op 11/11.

Zon. 05/11: clubverplaatsing veldlopen Bonheiden een aanrader. Nog geen startnummer zelf één aanmaken. Zie op hoofdpagina van onze site bij bericht van onze secretaresse.

En weer 2 overwinningen. Bij de pup.2de jaars Samuêl Torfs en als 1ste jaars cad. Senne Hertoghs een 1ste overwinning. Maar ook nog talrijke ereplaatsen met vijf maal een 2de plaats.

Zat. 11/11: clubverplaatsing Mechelen (De Nekker). Nog een goede voorbereiding op het BK. En goede uitslagen met overwinningen van pup 2de j. Lowie Peeters en bij de 2de j. min Luka De Belder (2de seizoen overwinning.) Ook nog 3 maal zilver en 1 maal brons. En nu op weg naar het BK….

Zat. 11/11 : Ekiden Tongeren met de een dames en heren team van onze Vrijetijdslopers zoals wij ze noemen. En podium (3de) voor het damesteam in 3.23.20 en een 9de plaats voor de heren in 2.40.42.

Zon. 19/11: Hulshout voorwedstrijden voor de jeugd en BK vanaf cad. Zie andere blog. 1-2-3-3-4 .

Zat. 25/11: Tilburg Warandeloop: de clubverplaatsing met autobus. Geslaagd over gans de lijn.

Zie bij nieuws op de hoofdsite.