Koning winter 21/01

De voorbije dagen winterse omstandigheden zodat zelfs op vrijdag (19/01) de training afgelast werd voor de jeugd.

Maar zondag (21/01) staan de veldlopen van Bornem op het programma en weer winst voor Anouk Sels bij de 2de j. pup. En ook bij de jongens winst bij de 2de j van Florian De Spiegelaere.

Ook de crosscup van Hannuit vindt plaats met een kleine Duffelse deelname en daar ligt een pak sneeuw meer dan hier…. Luka De Belder wint bij de 2de jaars min. en jun. Arthur van Osselaer als 8 ste voor de eerste maal een top tien plaats bij de crosscup. Bij de sen. eindigde Tim VdV. als 12de en was daarmee 6de Belg.

Maar er was ook het Vlaams kampioenschap indoor cad. te Gent met 2 Duffelse atleten: Elise Pletinck en Senne Hertoghs die deelnamen aan de 800m. Beiden hebben al een PK indoor en een Pk cross op hun palmares gezet….

En Elise Pletinck won nu ook de 800m met een scherpe spurt en in een scherpe tijd van 2.14.23. Zie ook Val.site. Bij de jongens eindigde Senne Herhtogs in de totaalstand als 10de in 2.15 .72.

News 21/01 : Voor de jeugd zit de eindstand van de crosscup er al op en bij de jongens pup. 1ste j. is het Samuêl Torfs en bij de min. 2de j Luka De Belder die eindwinnaar werden. Zij krijgen hun prijs en winnaarstrui tijdens het Vlaams kampioen schap te Diest (11/02). Zie crosscup site.

Totaal aantal cross overwinningen tot 21/01 : 34 plus 2 aflossingen.