70e Grote Prijzen van Duffel – Uitslag en foto’s en verslag.

Wat een geweldige editie van onze veldloop. Bijna 700 ingeschreven atleten mochten genieten van het mooie weer. En ook de supporters waren in grote getallen komen opdagen zodat wij zeker mogen stellen: één van de betere uitgaven van de laatste jaren. Met dank aan allen die hun “steentje” bijdroegen.

De uitslag kan je vinden via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/39955/

Dankzij Hana Van den Bulck hebben we een heel mooie fotoreportage ter beschikking. Deze kan je vinden via: https://myalbum.com/album/LGD72wDE5qS9jn/

Wie ondekt bompa William Van Dijck, de Belgische recordhouder van de 3000 m steeple aan de start met zijn kleinzoon?

RTV was van de partij en maakte een reportage van onze Seniors heren wedstrijden: https://www.rtv.be/artikels/geen-tim-van-de-velde-duffel-belayneh-wint-veldloop-a140957

Kijk zeker ook even naar het verslag van onze Duffelse atleten op: https://www.facebook.com/ACDUFFEL

De coach aan het woord: voor eigen volk niet minder dan 7 overwinningen en een sliert podiumplaatsen. Winst was er voor Anouk Sels bij de meisjes pup 2de j en Samuël Torfs bij de jongens pup 2de j. Bij de min. jongens 1ste j. een eerste overwinning voor Nathan Wirtz en bij de 2de j. veelwinnaar Luka De Belder. Elise Pletinck bij de cad meisjes op haar gekende manier en Senne Hertoghs met zijn gekende eindspurt bij de cad. jongens. Bij de junioren weer een overwinning voor Arthur Van Osselaer.

En dat had nog meer kunnen zijn want Tim VdV voelde zich niet goed na zijn opwarming (verkouden) en startte niet. De teller van de crossoverwinningen staat nu op 41. Neem ook een kijkje op onze site bij club -clubrecords enz..alle ranglijsten zijn aangevuld (06/02).