Droevige berichten .

04/02 Jef Verlinden, vader van onze voorzitter overleed in de nacht voor onze cross. Kleinzoon Joris bleef op post en zorgde voor een vlekkeloze organisatie. Alvast ons medeleven aan de familie Verlinden. U kan Jef een laatste groet brengen aan de urne op donderdag 8 febr. tussen 14 en 14.30 uur in het uitvaartcentrum Lemmens, Kerkstraat 20 te Rumst.

31/01 Jos Renders, onze spurt en meerkamp trainer is niet meer. Zie ook Droevige nieuws bereikte ons.

Het afscheid van Jos zal plaatsvinden op zaterdag 10 febr. om 10 uur in de parochiekerk O.L.V. onbevlekt Ontvangen, Holle weg te Kontich -Kazerne . Het werd in een bomvolle kerk een mooi afscheid waar ook de laatste foto met zijn trainingsgroep werd getoond.

Aan de familie Renders ons medeleven.

Foto: Johnny DE CEULAERDE