Een leuke dag.

Het zal een druk weekend worden.

zat. 22/05: in de voormiddag clubverplaatsing naar Booischot voor het Antwerps jeugdcriterium. Vooral onze aflossingsploegen waren succesvol.

Om 10u start van de training snelwandeldag van onze BK Liesbet De Smet met vooral een Nederlandse deelname in het totaal waren er 14 deelnemers.

Om 17u BBQ die we zeker geslaagd kunnen noemen met 130 eters. Het springkasteel was ook in trek bij onze jeugd. En het werd een lange avond want Eddy C. zorgde voor een scherm zodat wij de voetbalwedstrijd van de Belgen konden volgen. Nadien werden de tentjes nog afgebroken en alle materiaal terug opgeborgen en dan was het al na middernacht. Met dank aan iedereen die zijn steentje bijdroeg aan deze leuke dag en zeker zijn vervolg gaat krijgen in 2025 maar dan met een gloednieuwe piste erbij. Toch was er een pechvogel: onze secr. Simonne Moons, op weg naar het sportcentrum met de fiets kwam ten val en diende in het ziekenhuis verzorgd te worden en in het gips (arm) gestoken te worden. Ook haar neus zou gebroken zijn. Haar eten werd dan maar thuis bezorgd…. Hopelijk vlug herstel.

22/05 Wassenberg (Dtsl ). Er zijn weinig steeple wedstrijden in ons Belgenland en cad. Romy Allami reisde dan maar naar het Duitse Wassenberg waar zij de 1500 m steeple liep in 5.13.97. zeker een goed begin van haar steeple seizoen .