EK Rome

Tim Van de Velde kan zijn koffers maken!!! In totaal werden 41 individuele atleten en 5 teams geselecteerd. Hij neemt deel aan de 3000m steeple.

Zaterdag 8/06 worden de reeksen om 10u10 gelopen en een eventuele finale op ma 10/06 om 22u00.

En Tim kan rekenen op trainer Marc Nevens (op eigen kosten) en moeder Karine die ook ter plaatse zullen zijn.

Het is voor Tim zijn 8ste internationale selectie: 1 maal U 18 (piste) waar hij Europees kampioen werd en 2 selecties U 20 (piste ) en 2 maal U 20 (cross) en 1 WK (piste) en nu zijn 2de EK (piste). Niet slecht voor iemand waar betweters van voorspelden dat hij geen senior zou worden……

Zie op onze site bij internationale selecties. Een lijst van Duffelse atleten die ooit geselecteerd werden voor internationale kampioenschappen!!!

08/06: ongelofelijk maar waar Tim is uitgeschakeld door val over een balk. Tim naar het ziekenhuis gebracht. Wellicht sleutelbeenbreuk meldt moeder vanuit Rome. Behekst nummer voor de 3 Belgische steeple lopers.

Vanuit Rome meldt nu moeder Karine: sleutelbeenbreuk en barst of breuk in het schouderblad. Verder onderzoek in België. Hij komt ook vroeger naar huis. Weg olympische droom ..Zie ook bij foto atletiek nieuws.