Duffelse atleten zwermen uit..

De paasvakantie komt er aan en 2 groepen Duffelse atleten trekken naar het Portugese Monte Gordo.
Dennis en Kevin Laerte,Thomas Van de put,Thomas Kesteloot,Ben Van de Voorde,
Nele Horions, Hannah Verhoeven en Lies Volkaerts reizen af op maandag 24 maart voor een week.
De trainers André Boonen en Peter De Roovere en de atleten Sanne Torfs, Nils Wyns, Timothy Van Loon, Maarten Mortelmans en Jens De Roovere vertrekken met de Val selectie op dinsdag 25 maart en sommigen blijven tot het einde van de paasvakantie. Ook de familie Van den Bosch met speerwerper Vincent naar jaarlijkse gewoonte.
Mario Van Wayenberge vliegt dan weer naar de USA voor 3 weken en zal samen met enkele atletiek Vlaanderen profs in Flagstaff verblijven. Nadien volgt een 2 weekse stage samen met trainer Marc Nevens in Monte Gordo.