B-meeting 2012 op de helling

Midden in de voorbereiding van onze cross, waar men deze maal goed weer voor voorspelt, kregen wij een alles behalve prettige mail van de Val….!!!!!!!!!
De KBC meeting van Heusden-Zolder verandert van datum en zal plaatsvinden op zaterdag 7 juli, dus in het weekend van onze Int. meeting Vertommen-Cuddy.
In concurrentie gaan met “Golazo” zien wij niet zitten en nu moeten wij nog een andere datum uit onze hoed schudden. Onze leidensweg begon ermee dat de Flanders cup Ifam meeting onze datum inpikte, de laatste zaterdag van mei, datum waarop wij al 20 jaren lang inrichten. Een 2de aangevraagde datum viel dan weer samen met de B-meeting van Lyra en om heibel te mijden zijn wij dan naar 8 juli gegaan….. met bovenvermelde als gevolg.
De komende dagen zullen wij nog trachten een oplossing te zoeken want op onze int. meeting zijn zowel de toppers en mindere goden welkom en worden alle loopnummmers achter elkaar afgewerkt, geen toestanden met voor- en naprogramma’s en aangepaste reeksen voor alle deelnemers volgens hun kunnen.