59° GP van Duffel

Deze maal geen regen, maar de zon die voorspelt was bleef afwezig zodat het mistig en koud was.
Met 747 aankomsten zijn wij best tevreden want er was de voorbije week ook nog cross in Mechelen. 111 Duffelse atleten aan de finish, daar zijn we ook heel blij mee. Over de uitslagen van de Duffelse atleten mogen we zeker niet klagen!!!!!!
In haar blog over de jeugd zegt Ilse Wilms dat het super was (2 overwinningen).
Bij de groten een prachtoverwinning in de korte cross van Kjell De Hondt. Met Sanne Torfs als 3de, de bij de seniors debuterende Jonathan Van Winkel als 6de en Stein Van Es 7de hebben wij toch 3 atleten bij de 7 eersten. Sara Vande Velde was beste juniore en was daar blij mee. Een volledig Duffels podium bij de scholieren meisjes met Lore Muys die een eerste overwinning behaalde, Gaëtane Neyrinck als 2de en Lisse Leemans als 3de. De 6de Duffelse overwinning was voor scholier Simon Denis, die een achtervolgingsrace liep en 2 Ierse atleten netjes voobleef. Trouwens niet minder dan 49 Ieren haalden de aankomst en zij zorgden mee voor de sfeer…… Op nu naar de 60° GP van Duffel in 2012 en dat moet een feesteditie worden.