Kanttekeningen bij onze cross

Sinds deze middag (dinsdag) is onze cross voorbij… De overgebleven prijzen werden terug op lijst gezet voor de 60ste editie in 2012.
De voorbereiding echter begon eigenlijk al in augustus met de rondgang in de gemeente (en elders) om sponsoring te zoeken en dat is zeker geen plezante klus, met dank dan ook aan atleet Joris Verlinden die bijsprong.
En dan de ultieme week : natura prijzen per catg. rangschikken en zomeer. Catering aanhalen enz. Op vrijdag begon dan de opbouw van de omloop dat zaterdagnamiddag verder gezet werd na afloop van de voetbalwedstrijden, ook de voorbereidingen voor de hotdog en hamburger verkoop. Ook de Ierse atleten gaan verwelkomen en naar Mechelen laten overbrengen (met autobus) enz.
Zondagmorgen verloopt dan hectisch met de laatse hand te leggen aan de omloop, prijzen opstellen. De familie Wilms zorgde weer voor bijna 100 lunchpakketen voor de medewerkers en Ierse atleten. Onze blokhut helpers de soep aanhalen… Vlekkeloos verlopen wedstrijden met file aan het de aankomst bij de jeugd en hamburger verkooppunt…
Na de wedstrijden omloop afbreken, materiaal opbergen en zo meer.
Maandagmorgen opbergen van het materiaal, alles terug netjes maken, zelfs de papiertjes werden van de grond geraapt… en alle afval werd in een container, door onze club betaalt, geborgen
Langs deze weg willen wij iedereen die meehielp aan het welslagen van onze 59e cross hartelijk danken en hopen dat wij op iedereen ook in 2012 kunnen rekenen.