Sneeuw weekend

Vrijdagnamiddag begon de sneeuwpret of ellende.
Veel van onze atleten geraakten met de verkeerschaos niet op training alhoewel een schare trainers er wel waren en er sneeuwpret van maakten.
Onze spurters geraakten wel in Gent voor de indoormeeting en het was Pieterjan Peetermans die de 200m liep in 23.84, een pr en voor het eerst onder 24 sec. De stunt van de avond was voor Ine Hugaerts die geen loopschoenen bij had ….
Om op ons medewerkersfeest in Rumst te geraken was het ook al geen senicure. Raymond Van Herck onze schatbewaarder had zelfs 40 min nodig om van Reet naar Rumst te rijden… Het was een gezellige avond en het heeft ons gesmaakt.
Het is nu uitkijken naar het PK cross morgen op het fort van Kessel en dat zal alvast een koude bedoening worden, maar geen nood ons tentje zal er zijn!!!! Ook in Breda bij het Nederlandse crosscircuit zullen een 4-tal atleten van start gaan.